Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Videók képes leírás - Rovásírás.tlap.hu
részletek »

Videók - Rovásírás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rovasiras.tlap.hu » Videók
Keresés
Találatok száma - 6 db
Ősi tudás felszínre hozatala

Ősi tudás felszínre hozatala

WOWS - Wide Open World Security Teljesen Nyílt Világbiztonság A WOWS egy magyar kezdeményezés, mely elindult a Google Inc. által kiírt Project 10 to the 100th -pályázaton. A megvalósításra elnyerhető támogatás összege összesen: 10.000.000 $. A megnyerhető összeget nem szervezet kapja, hanem azt a nyertes pályázati anyagok megvalósítására fordítják. A pályázati anyag kivonata, rövid leírása a következő: A WOWS egy nyílt, politikán felül álló közösség (angolul a secret society vagyis titkos társaság elnevezéssel ellentétes open society -nyílt társaság), mely az emberek megbízható informálására alakul. Alapvetően két részből tevődik össze: I. küldöttség: a különböző kultúrák, vallások, nemzetközi szervezetek, országok és vállalatok képviselői. A küldöttségek tagjai folyamatosan együtt dolgoznak. Munkájuk nyomon követhető, megfigyelhető a felhasználók által, internetes és hagyományos TV-közvetítéseken keresztül, hasonlóan ahhoz, ahogyan egy valóságshow-ban. A megfigyelhetőség a munkaórákban folyamatos. Az adás késleltetéssel bír, biztonsági okokból kifolyólag. A közösség egy, a Wikipédia lexikonhoz hasonló szoftver-csomagot használ, a szükséges bővítményekkel, a munka hatásfokának növelése céljából. II. regisztrált felhasználók, akik hozzáférnek az információ-bázishoz. A felhasználók szavazó rendszert alkalmaznak (többek között) a felvetődő témák fontossági sorrendjének meghatározására. A kezdeti témakörök a következők: - Tiszta (megújuló) energia világszinten - Ősi tudás, természetes gyógyítás, paranormális jelenségek és a tudomány ma - Technológiai szingularitás; Emberi kulturális evolúció - Globális veszélyek a földi életrendszerre vonatkozóan - Valós idejű világtérkép: éhezés, betegségek, vírusok, katasztrófák, stb... A pályázati anyag üzleti tervet is tartalmaz, a folyamatos fenntarthatóság érdekében! Elbírálásától függetlenül a világbiztonság.hu a megvalósításon tovább dolgozik! További információ: a honlap tartalmának böngészésével, illetve: Technikai fejlesztések

A múlt üzenete-A boszniai piramisok, 3. rész

A múlt üzenete-A boszniai piramisok, 3. rész

2008. augusztus 25-30-a között Sarajevoban rendezték meg a Boszniai Piramisok Völgyéről szóló Első Nemzetközi Tudományos tanácskozás"-t, angol nevén röviden az ICBP-t (The First International Scientific Conference about the Bosnian Valley of the Pyramids). A szervezők több, mint 50 tudóst hívtak meg Egyiptomból, Szaud-Arábiából, Kínából, Oroszországból, Lengyelországból, Nagy- Britanniából, Magyarországról, Ausztriából, Horvátországból, Montenegróból és persze Bosznia-Herzegovinából. Régészek, geológusok, fizikusok, egyiptológusok, kémikusok, építészek, geodéziai kutatók, írászakértők fejtették ki véleményüket, az esemény helyszínéről tucatnyi újság és képcsatorna munkatársai tudósítottak. Feleségemet, Friedrich Klára rovásíráskutatót, a visokoi piramisok és az újkőkori Tordos-Vinca műveltség rovásjeleinek korszakos jelentőségű összevetéséért már előzetesen a rendezvény egyik alelnökévé választatták.

A múlt üzenete-A boszniai piramisok 2. rész

A múlt üzenete-A boszniai piramisok 2. rész

Feleségemet, Friedrich Klára rovásíráskutatót, a visokoi piramisok és az újkőkori Tordos-Vinca műveltség rovásjeleinek korszakos jelentőségű összevetéséért már előzetesen a rendezvény egyik alelnökévé választatták. Mivel személyesen nem tudott jelen lenni, én képviseltem és tartottam angol nyelvű előadást a tanulmányáról, amit a jelenlévő tudósok elfogadtak. Mielőtt a tanácskozásról beszámolnék, röviden tekintsük az eddig történteket! 2005-ben történt, hogy a visokoi múzeum igazgatója felhívta a az Amerikai Egyesült Államokban mintegy évtizede élő, bosnyák származású, Semir Osmanagic figyelmét a Bosna folyó völgyét körülvevő piramis alakú hegyekre. Ez a hivatalos álláspont, amit nincs okom kétségbe vonni. Más kérdés, hogy Semir édesapja, a szeptemberben nyolcvanadik életévet betöltött Muris Osmanagic a jugoszláv állam idejében maga is országosan elismert geológus volt, akinek érdeklődését aligha kerülhette el a korábbi évtizedekben a visokoi Visocica hegy tökéletes piramis alakja. Annál is kevésbé, mivel 1930-as évekből származó, megbarnult fényképeken a mainál lényegesen kevesebb növényzettel borított hegy a korabeli szemlélőben is aligha hagyott kétséget a hasonlóságot illetően. Hogy ez a hasonlóság mégis csak most került szóba, annak alighanem ugyanaz lehetett az oka, amiért Magyarországon sem fogadja el a hivatalos történetírás a finnugor elmélettől eltérő nézeteket.

A múlt üzenete: A boszniai piramisok

A múlt üzenete: A boszniai piramisok

A tudományos közvéleményt egyelőre megosztja a furcsa felfedezés. 2008. augusztus 25-30. között tartották Szarajevóban az I. Nemzetközi Boszniai Piramisok Völgye Konferenciát, melyen 40 kutató tartott előadást Egyiptomból, Lengyelországból, Magyarországról, Horvátországból, Angliából, Oroszországból és Boszniából. A tanácskozás résztvevőit elismerő szavakkal üdvözölte a bosnyák szövetségi állam alelnöke, Spomenka Micic asszony, a turizmusért felelős miniszter, Egyiptom nagykövete, Visoko és Szarajevó polgármestere. A jelenlévők egyhangúlag négy határozatot hoztak: a kutatások további fontosságának hangsúlyozásáról, a tanácskozás megismétléséről 2010-ben, egy szarajevói Piramiskutatási Központ létrehozásáról, továbbá egy felhívást a Bosznia-Hercegovinai egyetemekhez, hogy vezessék be a diploma szintű régészeti oktatást a projekt kutatásának elősegítésére. Bosznia piramisok Visokoban Rovásírás történelem history Hungary scythian pyramids Visoko

Magyar Őshaza, Michelangelo Naddeo interjú

Magyar Őshaza, Michelangelo Naddeo interjú

A szerző, Michelangelo Naddeo kutatási kritériumai ugyanazok voltak, amelyek szerint Kiszely István és Magyar Adorján végezték kutatásaikat. Ritkán kap a kutató olyan - kellő időben és hozzáértő embertől érkező - segítséget, mint amilyet a kítűnő Michelangelo Naddeotól kaptam. Nem kétséges, hogy él még a Magyarok Istene. Vagy csak a véle közel azonos hatású nyilvánosság ereje lenne ez? Amiből az tanulság, hogy mindent meg kell osztani a közvéleménnyel - mert azonnal kiderülhet, hogy a világban kitűnő emberek is vannak s érdemes a jót képviselni minden fórumon és minden leheletünkkel.

Rovásírás Európa legrégebbi piramisaiban

Rovásírás Európa legrégebbi piramisaiban

Európa legnagyobb és legrégebbi piramisairól tart előadásokat a hétvégén Budapesten Semir Osmanagic, Amerikában élő, bosnyák származású régész. A Visokoi piramisokra Szarajevó mellett bukkant. Olyan írásos emlékeket is feltártak, amelyek a magyar rovásírás kutatóinak figyelmét is felkeltették.

Tuti menü